𝑀𝑎𝑟𝑘𝑒𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑑𝑒 𝑤𝑒𝑒𝑘𝑒𝑛𝑑 – 17

Spread the love

𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬!

1. Următoarea fază pentru căutările pe YouTube. Pe desktop, puteți să derulați deja peste un videoclip și să începeți să vedeți un fragment de conținut pe pagina de căutare. Acum Youtube lansează această funcție și pe mobil.

https://bit.ly/3iZiCzW

2. Facebook împărtășește date pentru a demonstra faptul că sunt o companie transparentă. Este pentru prima dată când Facebook lansează acest tip de date, care include cele mai vizualizate domenii, linkuri, postări și pagini din al doilea trimestru al anului 2021. Facebook a încadrat raportul ca o extensie a eforturilor sale continue de transparență. Dar informațiile conținute în acesta servesc și un alt scop: contracararea ideii că paginile și conturile de extremă dreaptă domină site-ul din SUA

https://bit.ly/37XiRFi

3. WhatsApp lucrează la implementarea previzualizărilor mai mari ale linkurilor.

https://bit.ly/2W1wzUZ

4. Twitter lansează modificări ale API-ului său recent reconstruit, care va permite dezvoltatorilor terți să construiască instrumente și alte soluții special pentru produsul său de chat audio, Twitter Spaces.

https://tcrn.ch/3zdQuyw

5. Twitter testează o nouă funcție în zona eCommerce, care permite cumpărătorilor să meargă de la descoperirea de noi produse până la achiziționarea acestora.

https://bit.ly/3kovn6P

𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢

Robin Sharma – Scrisorile secrete ale călugărului care și-a vândut Ferrari-ul

”Îmbrăcând forma unei călătorii fascinante, prin locuri tulburătoare și încărcate de semnificații – de la Bosfor la catacombele din Paris, de la ruinele mayașe din Yucatán la străzile aglomerate ale Barcelonei, și nu numai -, cartea oferă lecțiile necesare pentru a atinge fericirea și succesul adevărat. Puterea autenticității, munca la care te pricepi cel mai bine, micile progrese zilnice, valoarea influențelor pozitive, iubirea și scopul, acestea sunt doar o parte din principiile pe care oricine trebuie să le aplice pentru a trăi o viață autentică și plină de însemnătate.”

https://bit.ly/3svPymC

Scrisorile secrete ale calugarului care si-a vandut Ferrari-ul | Robin  Sharma | carte

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐬̦𝐢 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬

Students in Startups – Ești student și ai un milion de idei pe care vrei să le pui în practică?Doriți să aduceți o contribuție de impact societății prin munca dvs.?Dacă aceste întrebări rezonează cu dvs., vă invităm să vă începeți cariera în unele dintre cele mai inovatoare startup-uri din Europa Centrală și de Est. S-au remarcat prin viziunea, strategia și pasiunea de care au dat dovadă în programul nostru. Mai multe detalii sunt disponibile pe

https://fb.me/e/2G52dpJYd

𝐀𝐫𝐭𝐢𝐜𝐨𝐥 𝐀𝐝𝐞𝐥𝐞𝐧𝐚.𝐫𝐨

Dacă ești la început de drum în ale marketingului, vrei să vezi ce parte a marketingului te atrage cel mai mult, ești curios sau poate vrei să vezi o altă perspectivă asupra unor concepte de marketing, am creat pentru tine o listă de 6 cursuri gratuite de marketing pe care să le studiezi.

Voi ce alte noutăți din social media ați descoperit sau ce cărți și evenimente recomandați?

Leave a Reply