Marketing de weekend

๐‘€๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘˜๐‘’๐‘ก๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘‘๐‘’ ๐‘ค๐‘’๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘‘ – 18

Spread the love

๐’๐จ๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐ฆ๐ž๐๐ข๐š ๐ง๐ž๐ฐ๐ฌ!

  1. Twitter lanseazฤƒ o nouฤƒ funcศ›ie numitฤƒ โ€Safety Modeโ€ pentru un grup restrรขns de utilizatori care vorbesc limba englezฤƒ. Cรขnd utilizatorii activeazฤƒ funcศ›ia, Twitter va bloca automat conturile timp de ศ™apte zile pe baza โ€žprobabilitฤƒศ›ii unui angajament negativโ€, a declarat compania รฎntr-o postare pe blog miercuri.

https://bit.ly/3n5F9xE

2. Telegram renunศ›ฤƒ la aplicaศ›ia Wear OS, deoarece platforma pierde un alt jucฤƒtor important. รŽn aceastฤƒ sฤƒptฤƒmรขnฤƒ, Telegram ศ™i-a sฤƒrbฤƒtorit cea de-a opta aniversare cu o versiune complet nouฤƒ a aplicaศ›iei sale, plinฤƒ de funcศ›ii precum – vizionarea nelimitatฤƒ a fluxului live ศ™i autocolante de trend. Din pฤƒcate, nu toate sunt veศ™ti bune pentru fanii serviciului de mesagerie. Telegram รฎศ™i eliminฤƒ รฎn liniศ™te aplicaศ›ia Wear OS.

https://bit.ly/3yGpVkN

3. TikTok face mai uศ™or pentru branduri ศ™i agenศ›ii sฤƒ lucreze cu influenศ›ii care folosesc serviciul sฤƒu. Compania lanseazฤƒ un nou โ€žAPI TikTok Creator Marketplaceโ€, care permite companiilor de marketing sฤƒ se integreze mai direct cu TikTokโ€™s Creator Marketplace, platforma internฤƒ de marketing a aplicaศ›iei video.

https://tcrn.ch/2VhXzj7

4. TikTok adaugฤƒ cumpฤƒrฤƒturi รฎn aplicaศ›ie รฎn parteneriat cu Shopify. TikTok se extinde รฎn spaศ›iul de comerศ› electronic prin adฤƒugarea de funcศ›ii de vรขnzare cu amฤƒnuntul รฎn aplicaศ›ie.Face parte dintr-o extensie a parteneriatului existent al reศ›elei sociale cu Shopify, care a fost anunศ›atฤƒ pentru prima datฤƒ รฎn octombrie 2020. Colaborarea s-a axat iniศ›ial pe crearea de reclame video care ar conecta utilizatorii la magazinele Shopify.

https://bit.ly/2WRylsn

๐‚๐š๐ซ๐ญ๐ž๐š ๐ฌ๐šฬ†๐ฉ๐ญ๐šฬ†๐ฆ๐šฬ‚๐ง๐ข๐ข

JEFF WALKER – Lansarea.

Formula secreta a unui milionar pe internet pentru a vinde aproape orice online, pentru a-ศ›i dezvolta afacerea pe care o iubeศ™ti si a trai viata pe care o visezi.Cartea axata pe dezvoltarea afacerii, Lansarea, vine cu informaศ›ii si detalii din lumea antreprenorilor care activeazฤƒ in mediul online si care reuศ™esc sฤƒ confere valoare ศ™i sฤƒ obศ›inฤƒ profituri substanศ›iale din lansฤƒri, prin diferite canale de comunicare. Aceastฤƒ formulฤƒ aratฤƒ calea spre rezultate rapide, fiind propice atรขt afacerilor deja existente, cรขt ศ™i celor aflate la รฎnceput de drum. Formula eficientizeazฤƒ timpul de lucru ศ™i aduce un impact semnificativ asupra mediului de afaceri.

https://bit.ly/2WOPRxN

Lansarea, Editia a II-a, Jeff Walker - eMAG.ro

๐„๐ฏ๐ž๐ง๐ข๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ž ๐๐ž ๐ฆ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ๐ข๐ง๐  ๐ฌฬฆ๐ข ๐›๐ฎ๐ฌ๐ข๐ง๐ž๐ฌ๐ฌ

Digital Divas Conference 2021Digital Divas e despre frumusete, curaj si autenticitate. Este despre tine! Vino alaturi de noi pe paginile oficiale si fii la curent cu noutatile, descopera surprizele pregatite si spune-ne parerea ta despre eveniment. Mai multe detalii sunt disponibile pe https://www.digitaldivas.ro/

๐€๐ซ๐ญ๐ข๐œ๐จ๐ฅ ๐ƒ๐€๐‘๐Œ๐„๐ƒ๐ˆ๐€

Top 5 cauze (ศ™i soluศ›ii) pentru abandonarea coศ™ului de cumpฤƒrฤƒturi.

Abandonarea coศ™ului de cumpฤƒrฤƒturi este o parte importantฤƒ a procesului de cumpฤƒrare online cu care se confruntฤƒ majoritatea afacerilor de eCommerce. Cรขte coศ™uri abandonate ai avut รฎn ultimele 30 de zile? Presupun cฤƒ destul de multe. ศ˜tiai cฤƒ, potrivit staticilor, rata medie de abandon a coศ™ului de cumpฤƒrฤƒturi este mai mare de 60% pe รฎntregul magazin online?

Voi ce alte noutฤƒศ›i din social media aศ›i descoperit sau ce cฤƒrศ›i ศ™i evenimente recomandaศ›i?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *