𝑀𝑎𝑟𝑘𝑒𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑑𝑒 𝑤𝑒𝑒𝑘𝑒𝑛𝑑 – 18

Spread the love

𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬!

  1. Twitter lansează o nouă funcție numită ”Safety Mode” pentru un grup restrâns de utilizatori care vorbesc limba engleză. Când utilizatorii activează funcția, Twitter va bloca automat conturile timp de șapte zile pe baza „probabilității unui angajament negativ”, a declarat compania într-o postare pe blog miercuri.

https://bit.ly/3n5F9xE

2. Telegram renunță la aplicația Wear OS, deoarece platforma pierde un alt jucător important. În această săptămână, Telegram și-a sărbătorit cea de-a opta aniversare cu o versiune complet nouă a aplicației sale, plină de funcții precum – vizionarea nelimitată a fluxului live și autocolante de trend. Din păcate, nu toate sunt vești bune pentru fanii serviciului de mesagerie. Telegram își elimină în liniște aplicația Wear OS.

https://bit.ly/3yGpVkN

3. TikTok face mai ușor pentru branduri și agenții să lucreze cu influenții care folosesc serviciul său. Compania lansează un nou „API TikTok Creator Marketplace”, care permite companiilor de marketing să se integreze mai direct cu TikTok’s Creator Marketplace, platforma internă de marketing a aplicației video.

https://tcrn.ch/2VhXzj7

4. TikTok adaugă cumpărături în aplicație în parteneriat cu Shopify. TikTok se extinde în spațiul de comerț electronic prin adăugarea de funcții de vânzare cu amănuntul în aplicație.Face parte dintr-o extensie a parteneriatului existent al rețelei sociale cu Shopify, care a fost anunțată pentru prima dată în octombrie 2020. Colaborarea s-a axat inițial pe crearea de reclame video care ar conecta utilizatorii la magazinele Shopify.

https://bit.ly/2WRylsn

𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢

JEFF WALKER – Lansarea.

Formula secreta a unui milionar pe internet pentru a vinde aproape orice online, pentru a-ți dezvolta afacerea pe care o iubești si a trai viata pe care o visezi.Cartea axata pe dezvoltarea afacerii, Lansarea, vine cu informații si detalii din lumea antreprenorilor care activează in mediul online si care reușesc să confere valoare și să obțină profituri substanțiale din lansări, prin diferite canale de comunicare. Această formulă arată calea spre rezultate rapide, fiind propice atât afacerilor deja existente, cât și celor aflate la început de drum. Formula eficientizează timpul de lucru și aduce un impact semnificativ asupra mediului de afaceri.

https://bit.ly/2WOPRxN

Lansarea, Editia a II-a, Jeff Walker - eMAG.ro

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐬̦𝐢 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬

Digital Divas Conference 2021Digital Divas e despre frumusete, curaj si autenticitate. Este despre tine! Vino alaturi de noi pe paginile oficiale si fii la curent cu noutatile, descopera surprizele pregatite si spune-ne parerea ta despre eveniment. Mai multe detalii sunt disponibile pe https://www.digitaldivas.ro/

𝐀𝐫𝐭𝐢𝐜𝐨𝐥 𝐃𝐀𝐑𝐌𝐄𝐃𝐈𝐀

Top 5 cauze (și soluții) pentru abandonarea coșului de cumpărături.

Abandonarea coșului de cumpărături este o parte importantă a procesului de cumpărare online cu care se confruntă majoritatea afacerilor de eCommerce. Câte coșuri abandonate ai avut în ultimele 30 de zile? Presupun că destul de multe. Știai că, potrivit staticilor, rata medie de abandon a coșului de cumpărături este mai mare de 60% pe întregul magazin online?

https://darmedia.ro/top-5-cauze-si-solutii-pentru-abandonarea-cosului-de-cumparaturi/

Voi ce alte noutăți din social media ați descoperit sau ce cărți și evenimente recomandați?

Leave a Reply