𝑀𝑎𝑟𝑘𝑒𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑑𝑒 𝑤𝑒𝑒𝑘𝑒𝑛𝑑 – 20

Marketing de weekend 20
Spread the love

𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬!

  1. Căuți inspirație pentru costumul de Halloween din acest an? Google te ajută cu asta. Ei au venit cu o versiune actualizată a mini-site-ului său de tendințe „Frightgeist” , care prezintă tendințele cheie ale costumelor de Halloween, bazate pe volumul căutărilor, din toată SUA.
Marketing de weekend 20 - Google Frightgeist
Mai multe informații găsești aici – https://bit.ly/3oS8T1F

2. YouTube adaugă noi opțiuni de subtitrare, inclusiv extinderea subtitrărilor automate pentru fluxurile live. Până în prezent, subtitrările automate erau disponibile numai pentru canalele cu peste 1.000 de abonați și chiar și atunci, accesul era limitat. Acum, YouTube deschide opțiunea pentru toate streamerele, oferind creatorilor mai multe modalități de a maximiza accesibilitatea conținutului lor.
Mai multe info găsești aici – https://bit.ly/3ls6oRH

3. Pinterest a lansat noi funcții pentru agenții de publicitate și mărci cu ajutorul cărora aceștia să promoveze mai ușor produsele către utilizatorii de pe platformă. O nouă caracteristică „prezentare de diapozitive pentru colecții” extrage produse din cataloagele mărcilor și le transformă automat într-un „anunț de colecții”, care îi ajută pe aceștia să producă conținut de tip video.
Mai multe info ai aici – https://tcrn.ch/3ltBkkq

Marketing de weekend 20

4. Instagram te ajută să-ți pregătești magazinul pentru perioada cadourilor. Află care sunt cele mai recente practici recomandate pentru a avea un magazin de succes.
Ghidul Instagram Shopping îl găsești aici – https://bit.ly/3iNyxkn

Marketing de weekend 20

5. Telegram a înregistrat o creștere record în înregistrarea și activitatea utilizatorilor. Rata zilnică de creștere a Telegramului a depășit norma cu un ordin de mărime cu 70 de milioane de refugiați de pe alte platforme într-o singură zi.  Postarea o găsești aici – https://t.me/s/durov/170

Marketing de weekend 20

𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐚𝐩𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐢𝐢

LARRY BOSSIDY, RAM CHARAN Finalizarea! Disciplinează-te pentru a duce lucrurile la bun sfârșit – Larry Bossidy, Ram Charan

Finalizarea nu se reduce la a face sau nu anumite lucruri. Finalizarea reprezinta un set specific de comportamente și tehnici de care o companie are nevoie pentru a obține un avantaj competitiv. Este o disciplină prin ea însăși. Disciplina decisivă ce îi asigură oricărui lider succesul.

Găsești cartea la un super preț, aici – https://bit.ly/3mFkFK7

Marketing de weekend 20

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐢 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬

Biz PR Conference & Biz PR Awards 2021

Aflată la cea de-a unsprezecea ediție, Biz PR Awards 2021 se va difuza LIVE pe pagina Biz pe 14 octombrie, de la ora 11.00.
Alături de cei mai buni specialiști din domeniu vom afla ce transformări s-au produs pe parcursul ultimului an și cum se adaptează industria de comunicare la noul context de business?Află mai multe informații despre ediția 2021, aici: https://bizprconference.ro/

Marketing de weekend 20

Voi ce alte noutăți din social media ați descoperit sau ce cărți și evenimente recomandați?

Leave a Reply