𝑀𝑎𝑟𝑘𝑒𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑑𝑒 𝑤𝑒𝑒𝑘𝑒𝑛𝑑 – 7

Spread the love

𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬!

1. Evaluarea aplicației Facebook scade la 2,6. pe Google Play Store după ce oamenii au boicotat cel mai popular site de socializare din lume pentru semnalarea și ștergerea postărilor care protestează împotriva agresiunii militare israeliene împotriva palestinienilor.

https://bit.ly/3oP0Nov

2. Zoom lansează platforma pentru a găzdui evenimente virtuale mari. Evenimentele Zoom vor permite companiilor să găzduiască și să genereze atât evenimente mici, cât și evenimente mari, cum ar fi summit-urile de vânzări și conferințele utilizatorilor, cu scopul de a recrea experiența personală.

https://bit.ly/3fH7mW8

3. Actualizarea Google Experience Page va fi lansată la mijlocul lunii iunie pentru mobil, urmând o lansare pe desktop.

https://bit.ly/2Rxre67

4. Google dezvoltă o nouă tehnologie pentru a răspunde la interogări complexe de căutare numită „MUM”, care înseamnă Multitask Unified Model.

https://bit.ly/3yBSqBo

𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢

Blink. Decizii bune în 2 secunde de Malcolm GladwellPornind de la studii de ultima ora din domeniul necunoștinței și al psihologiei pentru a demonstra că diferența dintre o decizie buna și una greșită nu sta atât în volumul de informații cu care lucram, cat in capacitatea de a ne concentra asupra unor detalii esentiale, Gladwell ne invata cum putem lua decizii mai bune – acasa, la birou si in viata de zi cu zi.

https://bit.ly/3oH0lsp

Blink - Malcolm Gladwell

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐬̦𝐢 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬

1. Marketing B2B Conference 2021Marketing B2B Conference își propune să aducă în prim plan provocările dar mai ales soluțiile pe care marketerii din domenii business to business le au astăzi.Conferința va avea loc pe 3 iunie 2021 și se va desfășura online.Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe

www.marketingb2b.ro

2. Permis de Antreprenor cu Bogdan Băbălau-Maghiar | Fondatorul Action Mind GroupEmisiunea se adresează celor interesați să înceapă sau să dezvolte o afacere de succes. Alături de o echipă de profesioniști, experți, consultanți și antreprenori cu rezultate, ne propunem să oferim recomandări cu aplicabilitate imediată și adaptate la mediul de afaceri românesc.

https://fb.me/e/13iaob26s

𝐀𝐫𝐭𝐢𝐜𝐨𝐥𝐞 𝐃𝐀𝐑 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚

Ce este o pâlnie de vânzări și cum te ajută?
Clienții online sunt bombardați constant cu anunțuri de vânzare și au început să își piardă încrederea în anunțurile pe care le văd online.Pentru a atrage un potențial client din mediul online este nevoie de mai mult efort acum pentru a îi convinge că brandul tău merită încrederea lor sau produse/ serviciile tale se potrivesc nevoilor acestora. Pentru a preveni acest lucru și pentru a îmbunătăți eficiența sistemelor afacerii tale, ai nevoie de o pâlnie de vânzare.

https://darmedia.ro/ce-este-o-palnie-de-vanzari-si-cum-te-ajuta/

Voi ce alte noutăți din social media ați descoperit sau ce cărți și evenimente recomandați?

Leave a Reply