𝑀𝑎𝑟𝑘𝑒𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑑𝑒 𝑤𝑒𝑒𝑘𝑒𝑛𝑑 – 1

Marketing de weekend 1
Spread the love
🤫

Pentru că mereu citesc știri din domeniu și prietenii mă întreabă la ce evenimente mai particip și ce cărți mai citesc, m-am gândit să fac în fiecare săptămână un newsletter, aici pe Blog cu – marketing de weekend! Enjoy!

𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬!

2020, anul neoriginalității pentru social media - Bazar Media

1. Pinterest este în prezent în discuții pentru a achiziționa VSCO, aplicația foto care a devenit populară în urmă cu aproape un deceniu.

https://bit.ly/2OiO1AL2.

2. Un nou instrument pentru moderarea comentariilor pe Facebook! Acum, îți poți controla publicul care comentează la o anumită postare publică, alegând dintr-un meniu de opțiuni, de la oricine poate vedea postarea, doar la persoanele și paginile pe care le etichetezi.

https://bit.ly/3cPckA03.

3. Înainte, Instagram și WhatsApp aveau propria identitate separată. După ce Facebook le-a cumpărat, caracteristicile au devenit destul de comune între ele. Acum, Facebook decide să adauge Instagram reels pe WhatsApp.

https://bit.ly/3cO1eej

4. Instagram a anunțat că va adăuga în curând o nouă opțiune pentru a vă salva Instagram story, ca și draft.

https://bit.ly/3mieP0A

𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢

CARMINE GALLO – Secretul unui Storyteller. De la vorbitori TED la businessmeni faimosi: de ce unele idei prind, iar altele nu. – Editura ACT și Politon O carte despre poveștile pe care le spui pentru a avansa în carieră, pentru a ridica o companie, pentru a prezenta o idee și pentru a-ți duce visurile de pe tărâmul imaginației pe cel al realității.

O gasesti aici – https://bit.ly/2PSa8OY

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠

Proman consulting - Services - Marketing

1. World of Digital Summit – Cum ne poziționăm anul acesta prin prisma accelerării digitalizării, ce funcționează astăzi, prin comparație cu trecutul apropiat, trenduri in Social Media, Online Communication, Influencing Marketing și ce va rămâne din toate acestea, se discută în prima ediție World of Digital Summit.Trei zile de conferință, în perioada 5-7 aprilie, de la 11.00 la 14.00, pe pagina de Facebook World of Digital!

https://www.facebook.com/events/292665615621232/

2. Digital Marketing Forum, este evenimentul de referință pentru specialiștii în marketing digital.Vrei să descoperi cele mai noi tendințe, soluții realiste și oportunități în digital marketing?

www.digitalforum.ro.

𝐀𝐫𝐭𝐢𝐜𝐨𝐥𝐞 𝐃𝐀𝐑 𝐌𝐄𝐃𝐈𝐀

5 MODURI DE A CREȘTE VALOAREA MEDIE A COMENZII în magazinul tău online

https://darmedia.ro/creste-valoarea-medie-a-comenzii/

Voi ce alte noutăți din social media ați descoperit sau ce cărți și evenimente recomandați?

Leave a Reply