fbpx

A doua oară la Webstock!

Deja devine tradiție.  Anul trecut publicam articolul IDEI ADUNATE – WEBSTOCK!  Ce se încheia cu ” Mi-a plăcut foarte mult la Webstock 2017 și promit că ne vedem și la anul!”

Așa că am fost și anul acesta la Webstock!
Anul acesta a fost pe 5 octombrie, exact de ziua prieteni mele, Ioana!!! Care, apropo, profit să îi zic iar ”La mulți ani” și că o iubesc!

Deci, am plecat spre București pe 4 octombrie pentru că urma ca evenimentul să fie pe 5 octombrie, dimineața.
Fericită? Peste poate! Abia așteptam să mă revăd cu toți blog-oltenii, cu bloggeri de la Cluj, București și Brăila.

Eha! Ce poate fi mai fain decât un eveniment plin de marketing, oameni faini, prieteni, noi informații și alte minunății!

Ziua a început clar cu o cafea, la care mi-am făcut abonament încă de anul trecut la Mc.Cafe – Ps. – să știți că vă simt lipsa, acum, la 7 zile de la Webstock.

Nu o să vă scriu în articolul acesta despre tot ce a vorbit fiecare speaker, dar o să vă spun câteva idei ce mi-au rămas în minte, pe restul le-am scris pe blogul de la Dar Media, așa că, poți citi aici.

Idei adunate de la Webstock.

  • Inovația vine din 1000 de locuri, niciodată de unde te aștepți,
  • Atât timp cât nu vrei să fii mereu în pas cu moda și rămâi mereu clasic, o să ai succes. Clasicul nu se demodează niciodată.
  • Încarcă-te cu energie pozitivă și transmite mereu intențiile tale bune,
  • Fă voluntariat de la o vârstă fragedă, simte frumusețea de a face lucruri pentru alții,
  • Alege influenceri care se potrivesc cu specificul afacerii tale, cu misiunea și cu valorile companiei, pentru a crea o reputație sănătoasă a brandului,
  • Ca influencer trebuie să pui întrebări companiei, să ai interes, creativitate, să te implici

Pentru mine, Webstock este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Pe lângă faptul că aflu sute de informații noi și mă încarc cu energia speakerilor, mă și distrez la standurile companiilor.

Așa că, am făcut foto la HP,

Adelena

M-am tatuat la standul Vodafone

tatoo
Am făcut un Gif la standul Syscom digital

spre gif

Am trecut și pe la Samsung

samsung

Și m-am îndulcit cu tot ce era făcut din zahăr.

vata de zahar

La Webstock m-am întâlnit și cu blogoltenii mei preferați

bloggeri

Si Cristian Dumitru,

Cristian

Evenimentul a fost mai mult decât mă așteptam. M-am distrat și am învățat o mulțime de lucruri! Așa că am ieșit de la Marriott cu o promisiune: Webstock, ne vedem și la anul!

Bucuroasă, am plecat spre casa mea temporară din București, la mătușa mea, căreia îi mulțumesc mult că m-a primit cu atât de multă căldură în casa ei.

Și, un alt lucru tare? Mi-am cunoscut verișorul, care- ce să vezi? – cântă dumnezeiește și tocmai și-a lansat propria melodie.

Vă las un video aici!

Așadar, în concluzie, eu sper să vă înscrieți cât mai mulți la Webstock 2019 pentru a ne cunoaște și a ne distra împreună.

text

Cu drag,

Adelena

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *