fbpx

{guest posts}Pentru tine, femeia care s-a pierdut pe drum

Scriu acest articol pentru tine dragă femeie cu intenția de a-ți oferi sprijin prin ceea ce scriu, încurajare și în decursul articolului găsești 2 cadouri practice pentru tine.
Le meriți! Acum depinde cât de deschisă ești și dispusă să le primești. Te invit să te reîntorci la tine. Acasă. În acel loc în care să te simți împăcată cu tine oriunde ai fi. În acel loc în care să-ți dai voie să fii liberă indiferent unde ești, cu cine și indiferent în ce moment al vieții ești. E momentul să te gândești la tine! ACUM, AICI, ÎN CLIPA ASTA!

Te chem alături de mine să faci asta!
Te provoc prin aceste rânduri să te gândești la ce ți-ar place să faci, ce te-ar împlini cu adevărat, cum ți-ar place să fii tratată, cum ți-ai dori să trăiești, cum ai vrea să fie prietenii tăi, cum arată partenerul ideal pentru tine, câți copii vrei să ai sau să mai ai:)? Știu că sună idealist dar ai o imaginație și ar fi timpul să o folosești dacă nu ai pus-o la treabă în ultima vreme. Ai putere deși, dacă ești într-un moment nasol îmi spui că nu ai. Dacă e așa, te înțeleg și sunt alături de tine. Am fost și eu acolo. Pierdută. Dezorientată. Neștiind de ce anume să mă agăț în interior și în exterior.

Vin către tine cu o rază de speranță, cu o torță luminoasă și o îmbrățișare din inimă și îți spun din ceea ce am trăit eu că te poți ridica. Sigur sau repede, în ritmul tău, dupa cum simți tu. Ai mai multă putere decât îți imaginezi. Pentru a-ți lumina zilele îți propun să pui în practică chiar acum două exerciții de curățare a subconștientului: EFT și hooponopono.
Îți propun să începem cu momentele. Pas cu pas. Înțeleg cât sunt de importante. Uite, oferă-ți aceste cadouri, dragă femeie. Te rog să te oprești din citit, să cauți pe youtube EFT cu Nick Ortner și Jessica Ortner, să alegi o situație care te roade și să îți oferi acest cadou de eliberare. Hai că se poate:)

Eu cred că meriți! Și, cum te simți după? Sper că eliberată! În România un profesionist care lucrează cu EFT e Nicoleta Nistor. Așaaa!
Un al doilea cadou pentru tine se numește hooponopono format din 4 cuvinte: mulțumesc, te iubesc, te rog, iartă-mă, îmi pare rău. Alege o situație care te roade și spune cuvintele astea în gând, în timp ce te gândești la situația respectivă, timp de 10 minute. Spune-mi cum te simți după? De ce m-am apucat să îți spun de aceste 2 unelte? Eu însămi le folosesc și mă ajută foarte mult. Decizia îți aparține dacă vrei să le pui în practică. Drumul spre tine poate fi plin de încercări atunci când ai această intenție măreață dar ai încredere că e posibil să ajungi acolo. Că se poate! Învăță să îți asculți intuiția, vindecă-ți rănile și continuă să mergi înainte. Fă tot ce ține de tine fără excepții și scuze! Îți propun să ai încredere în călătoria ta deoarece cu singuranța te duce într-un loc minunat chiar dacă acum nu îl vezi!

Îți doresc curaj în orice ai face!
Te îmbrățișez cu drag și lumină,
Arotaritei Maria Andreea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *