LIDL ocupă locul 1 la Top Social Brands 2021

Spread the love

Dacă lucrezi în Social Media Marketing știi probabil care sunt provocările prin care cu toții trecem pentru a crea engagement, conținut de calitate, care să vândă, dar să fie și aproape de potențialii clienți și clienții actuali.

Potrivit unui raport al UPS, generația millennials, unii dintre cei mai mari consumatori din lume astăzi, consideră că rețelele sociale fac parte din experiența lor de cumpărături. Pe scurt, social media nu este doar o opțiune de marketing, ci o parte obligatorie a oricărei afaceri. Cu toate acestea, este mai mult decât să creezi un cont și să încarci postări aleatorii. Necesită strategie și asta nu este ușor. Deci, cum o faci? 

Marile branduri au găsit deja soluția acestor provocări pentru a avea o prezență excelentă pe rețelele sociale, folosindu-se de creativitate, inovație, tehnologie și cel mai important lucru strategie.

Te poți inspira și tu de la cele mai puternice branduri din Social Media. 

Revista Biz a lansat ediția a 13-a, a clasamentului celor mai active branduri în social media din România, adevărate Top Social Brands!

Gabriel Bârligă, redactor-șef Biz a spus că “Brandurile campioane în social media în 2021 sunt cele care nu s-au oprit în pandemie, ci au elaborat strategii adaptate noii realități pentru a rămâne alături de consumatori. Au inovat și au creat trenduri, au intrat pe noi nișe, au explorat creativ rețele sociale aflate încă la început. Performanța în social media combină creativitatea, inovația și tehnologia cu o strategie bine pusă la punct, pentru a coordona activitățile complexe din zona de digital. Top Social Brands ne arată brandurile care au reușit să facă asta în 2021”.

Campioana la Top Social Brands a fost Lidl! Reprezentații Lidl au primit trofeului TOP SOCIAL BRANDS, creat de artistul plastic Ovidiu Toader.

Dacă vrei să afli care sunt secretele acestor branduri, cum reușesc ele să facă față avalanșei de social media, ce influenceri au cel mai mare impact pentru un brand, cum creezi conținut relevant și cum împarți eficient bugetul între rețelele sociale îți las înregistrarea conferinței, alături de lansarea topului aici:

Întregul clasament, care cuprinde 50 de branduri, este disponibil în revista numărul 354 al revistei Biz, care apare pe piață pe 15 iulie.

Despre metodologie poți afla mai multe informații aici: https://www.revistabiz.ro/top-social-brands-2021-brandurile-campioane-in-social-media-din-romania/ 

Ps. – Vorbitorii evenimentului sunt:

Lucian Mîndruță, Jurnalist & Blogger
George Mușat, Head of Business Analytics, Publicis Media
Andreea Lupu, Strategy & Innovation Director, Starcom România
Sînziana Stoicescu, Social Media & Digital Content Manager BAT
Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing şi Comunicare, Banca Transilvania
Raluca NICOLAESCU, Head of Marketing, Mastercard România
Andrei Șelaru, Vlogger, Selly
Ana-Maria Drăgoi, Digital & Social Media Manager România & Moldova, Huawei Consumer Business
Dragoș Andronache, Head of Digital, United Media Services
Gabriela Atanasov, Content creator, Sweet Paprika
Dorian Popa, Vlogger, Muzician, Actor și Om de Televiziune

Enjoy and share!

Cu drag,
Adelena

Leave a Reply